Reparatie-asfalt ertussen en scheuren maar!

De N201 is een van de drukste provinciale wegen in Nederland. Na intensief gebruik was het dan ook tijd voor renovatie. In 2012 moet het traject er weer uitzien als nieuw. Tot die tijd moet het verkeer gewoon blijven rijden. Infra-Solutions maakt het mogelijk door diverse delen van het wegdek te herstellen met speciaal reparatie-asfalt.

reparatie asfaltDrukke verkeerswegen repareren: dat moet haast wel leiden tot nóg meer drukte. Op een weg als de N201 is dat niet echt aan te bevelen. Gelukkig heeft Infra-Solutions een oplossing bedacht die de overlast zo klein mogelijk houdt. Wij repareren de diverse beschadigingen in het wegdek met reparatie-asfalt. Met dit asfalt kunnen scheuren zonder verhitting direct worden opgevuld. Door de zuurstof in de lucht wordt het product in enkele uren keihard waardoor de provincie snel weer de kwaliteitsnormen voor de wegen kan garanderen.

Totaalleverancier
In de branche staat Infra-Solutions bij natuurlijk vooral bekend vanwege haar oplossingen met beton. Toch levert ze veel andere producten zoals gebakken materialen, natuursteen en ook serviceproducten zoals lijmproducten en dit reparatieasfalt. Als totaalleverancier heeft de klant dus één adres voor alle oplossingen in de bebouwde buitenruimte.