Infra-Solutions biedt een aantrekkelijk assortiment lijmen en hechtmortels voor een solide bevestiging van banden, blokken en andere elementen op asfalt en beton. Voor de verbetering van de middengeleiders van Bennebroekerweg gebruikte aannemersbedrijf KWS 9.000 kg FixMix 0-8 sterk verbeterde polymeer hechtmortel.

logo kwsIn het Noord-Hollandse dorp Zwaanshoek werkt aannemersbedrijf KWS momenteel hard aan de verbetering van de verkeersveiligheid van de Bennebroekerweg. Om dit te bewerkstelligen wordt de middengeleiders tussen de verschillende weghelften verhoogd. Vereiste hierbij is dat de middenbaan goed overrijdbaar blijft voor het vrachtverkeer.

FixMix 0-8, dé concurrent op prijs én kwaliteit
Voor de verlijming van de stenen op het asfalt leverde Infra-Solutions KWS een praktische menginstallatie met 9.000 kg FixMix 0-8. Groot voordeel is dat deze hechtmortel gemakkelijk tot wel 10 cm of  meer kan worden opgebouwd.

Deze FixMix 0-8 wint het gemakkelijk van alle concurrerende, bekende merken in de markt, zowel op kwaliteit, verwerking én prijs. Onze FixMix 0-8 is direct uit voorraad leverbaar. Ook in kleine hoeveelheden!

Meer weten? Bel 085 – 877 28 24 of mail naar info@infra-solutions.nl

  • Lijmen en hechtmortels van Infra-solutions