Doorgroeiplaat Pieter Smit mal

Mal voor doorgroeiplaat Pieter Smit mal

Pieter Smit is de specialist in het vervoeren, opbouwen en technisch realiseren van theater, pop & rock, entertainment en sportevenementen in heel Europa. Begin dit jaar heeft het bedrijf een nieuw terrein aangekocht in Nieuw-Vennep voor de stationering van haar vrachtwagens.

Voordat het terrein in gebruik kan worden genomen moet het eerst worden ingericht met verhardingselementen. Met het oog op duurzaamheid en milieu koos besloot de directie van Pieter Smit het terrein klimaatbestendig in te richten middels de betonnen doorgroeiplaten van Infra-Solutions. Dit betekent: regenwater loskoppelen van de riolering en (zoals het waterplan van het Hoogheemraadschap voorschrijft) het water daar te laten waar het valt. Deze betonnen doorgroeiplaten zijn voorzien van gaten waardoor het hemelwater direct in de ondergrond kan wegvloeien. De drainagelaag onder de platen reguleert het vertraagd afvoeren van het water.

Momenteel is de productie in volle gang. Infra-Solutions ontwierp de plaat en verzorgd de maltekening. In samenwerking met Dikkenberg Beton in Lunteren worden de elementen geproduceerd. Binnenkort kunnen de eerste platen worden uitgeleverd.

Doorgroeiplaat Pieter Smit mal 02

De eerste platen komen uit de mal.