Diensten

Adviesbureau
De afdeling advies binnen Infra-Solutions is een bureau dat zich bezig houdt met het voorbereidingstraject, de invulling van vraagstukken en de begeleiding van infrastructurele projecten. Het bureau is opgericht door mensen die decennia lang zich hebben bewezen binnen de provincie Noord-Holland en private partijen. Wij zijn het flexibele en prijsbewuste alternatief voor de grote landelijk opererende adviesbureaus.

Onze specialismen zijn de voorbereidingstrajecten van wegenbouwkundige projecten, herinrichtingen en aanleg of reconstructie van de infrastructuur. Het adviesspectrum is breed, van bouw- en woonrijp maken van woningbouwlocaties, het herinrichten van bedrijventerreinen tot het aanleggen of reconstrueren van overheid infrastructurele projecten. Binnen deze projecten kunnen wij voor u het gehele voorbereidingstraject verzorgen tot en met het begeleiden van de aanbesteding en de uitvoering.

Waarom Infra-Solutions?
Wij werken binnen een klein en flexibel team van professionals die letterlijk de wegen binnen de wet en regelgeving kennen. Uw gewenste kwaliteit is garandeert. De specialist die de projectleiding over een project voert is direct verantwoordelijk voor de totstandkoming van de op te leveren producten. Hierdoor is het voor u als opdrachtgever eenvoudig om aanvullende wensen geïntegreerd te krijgen in de diensten. Onze werkwijze is die van een platte en innovatieve organisatie, bieden u beheersing op risico’s en maakt dat wij efficiënt en flexibel werken. wat tot uiting komt in onze innovatieve inzichten waar u van profiteert.

Daarom Infra-Solutions!
Een innovatief en gedegen voorbereiding en gestructureerde begeleiding bij de uitvoering van uw project. Brede kennis van de wegenbouwmarkt welke tot uiting komt in de waardering van de geleverde kwaliteit in combinatie met de ingevulde wensen die gesteld zijn door zowel u als die van uw opdrachtgever.

Infra-Solutions b.v.   Samen buiten mooier maken!

Infra-Solutions:

  • Specialist in maatwerkprojecten

  • Compleet assortiment voor grond-, weg- en waterbouw

  • Innovatief

  • Deskundig advies en begeleiding bij uw project

  • Ruim 30 jaar ervaring

  • Expert in applicatiewerken