voegmortels onkruidvrij straatwerkJuist in deze zomermaanden staat in veel gemeenten het onkruid weer torenhoog in de voegen van verkeersdruppels, trottoirs en middenbermen. Het geeft het straatbeeld een onverzorgd aanzicht. Infra-Solutions biedt u een duurzame en hoogwaardige totaaloplossing om onkruid te voorkomen. Geen branders, geen schoffels, maar een preventieve maatregel tegen onkruid. Dankzij onze speciale voegmortels krijgt onkruid geen kans meer. De openbare ruimte ziet er weer uit zoals het moet.

Compleet assortiment
Infra-Solutions biedt u een compleet assortiment van zowel epoxy-, polymeer- als cementgebonden voegmortels. We hebben een voegmortel voor elke situatie en voegbreedte en leveren alle kleuren.

Infra-Solutions voegteam
Wilt u liever dat wij u ook het uitvoerende (voeg)werk voor u verzorgen? Het Infra-Solutions team rijdt dagelijks door heel Nederland om voor diverse opdrachtgevers rotondes, verkeersdruppels en andere verkeerselementen duurzaam onkruidvrij te maken. Wilt u eerst een paar voorbeelden zien? Dat kan! Wij deden ons werk al naar tevredenheid op de stationspleinen van Amsterdam Centraal, Delft Centrum, het Rokin in Amsterdam en langs vele provinciale wegen.